SharePoint
De Zorgcirkel Winkel

​​​​​​Bent u op zoek naar mogelijkheden op het gebied van wonen, service en zorg of een combinatie daarvan? Zoekt u ondersteuning die past bij uw persoonlijke situatie? Dan bent u bij De Zorgcirkel aan het juiste adres! In De Zorgcirkel Winkel kunt u terecht met al uw vragen. Wij geven u de gewenste informatie en adviseren u bij uw keuze. Wij behandelen uw vragen kosteloos en zonder enige verplichting.

De winkel
In onze winkel vindt u allerlei informatie over de diensten en producten die wij u kunnen leveren. Al uw vragen over wonen met zorg en services voor uzelf of uw familie kunt u aan onze winkelmedewerkers voorleggen. Zij helpen u of wijzen u de weg bij het aanvragen ervan. Wij verkopen geen artikelen, maar hebben voor u wel veel informatiemateriaal. Wilt u liever een persoonlijk gesprek met één van de consulenten van ons Bemiddelingsbureau, dan kunnen wij voor u een afspraak maken in een van onze locaties of bij u thuis. 

Eigen haard 
Wij kunnen u informeren en adviseren over de grote keuze aan zorgappartementen, huurappartementen en verpleeghuiszorg in onze locaties, afhankelijk van uw wensen en persoonlijke situatie. De zorgwoningen zijn zo aangepast, dat verhuizen in principe niet meer nodig is. Dát en een goede sfeer en gastvrije medewerkers maken eigen haard weer goud waard.
 
Service 
Met onze service kunnen wij uw leven een stuk leuker én gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld met lekker eten, een groot aanbod aan recreatie en cultuur en huishoudelijke hulp . Voor uw persoonlijke verzorging kunt u terecht bij onze kapsalons en pedicures. Als klant van De Zorgcirkel krijgt u bovendien de gratis Cirkelpas, waarmee u o.a. korting krijgt bij een groot aantal ondernemers in de regio.
 
Zorg 
Zorg is van oudsher onze specialisatie. Het is dus niet vreemd dat wij u op dat gebied alles kunnen bieden: van eenvoudige tot intensieve zorg in onze locaties, van dagbehandeling tot thuiszorg. Bij ons krijgt u persoonlijke begeleiding en een persoonlijk zorgplan onder regie van een arts. Informeert u ook eens naar onze uitgebreide revalidatiemogelijkheden, ook bij u aan huis.
 
​Slecht ter been?
Bent u slecht ter been, maar wilt u toch af en toe wat winkelen in het centrum van Purmerend? U kunt bij ons gratis een rolstoel of rollator lenen. En als uw eigen rolstoel slappe banden heeft, pompen wij die graag voor u op.
 
Vacatures
Belangstelling voor een uitdagende baan? In onze winkel hebben wij een overzicht van al onze vacatures. Ook kunnen wij u informatie geven over onze opleidingsmogelijkheden. Werken bij De Zorgcirkel betekent ‘geen baan, maar een loopbaan’.​
 
Openingstijden
Onze medewerkers zijn aanwezig op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.​

De Zorgcirkel Winkel

Koestraat 11
1441 CV Purmerend
088 5599600

Ligging

  • Stadskern
  • Nabij winkelcentrum
Deel deze pagina: