SharePoint
Mobiele Personenalarmering
Mobiele Personenalarmering
Voor binnens- en buitenshuis
Zorgcirkel Mobiele Personenalarmering is voor mensen die zowel binnens- als buitenshuis behoefte hebben aan veiligheid en zelfredzaamheid. U kunt hiermee veilig zelf uw boodschappen doen, fietsen of wandelen en onmiddellijk hulp inroepen als dat nodig is. Voor u én uw familieleden of mantelzorgers een gerust gevoel.
​​​​​​​​​​​​​

Het zeer compacte mobiele apparaat heeft een contactknop, waarmee u in geval van nood altijd en overal contact kunt opnemen met familie of mantelzorgers die de opvolging verzorgen. Wij noemen dit het Family& Friends abonnement.

Om gebruik te maken van Zorgcirkel Mobiele Personenalarmering heeft u de gratis Cirkelpas nodig. U kunt deze aanvragen bij onze Klantenservice.

Hoe werkt het?
Als u de contactknop indrukt, worden gelijktijdig drie vooraf opgegeven contactpersonen gebeld. Alle contactpersonen krijgen een gesproken bericht te horen. De eerste contactpersoon die de oproep accepteert, kan direct met u praten via de alarmknop en krijgt tevens door waar u zich op dat moment bevindt. De overige contactpersonen worden geïnformeerd dat de alarmoproep is afgehandeld.

Veilige zones
Naast mobiele alarmering bevat de dienst een uitgebreide locatiebepaling, zodat altijd duidelijk is waar u zich bevindt. Ook kunt u door middel van geo-fencing* veilige zones instellen, bijvoorbeeld als sprake is van dementie. Als de gebruiker zich buiten de zone  begeeft, krijgen de contactpersonen een melding. De complete dienst bestaat uit een mobiele alarmknop en een webportaal/app.

* Het virtueel afbakenen van een geografisch gebied door middel van GPS

Tarieven mobiele personenalarmering

  • De mobiele alarmeringsdienst bestaat uit een mobiel alarmeringsapparaat (eenmalige aanschaf (€ 127,00), een maandelijks abonnement (€ 15,20) en eenmalige kosten voor activatie (€ 25,35​).
  • Minimale looptijd: 6 maanden.
  • Het abonnement is inclusief 300 belminuten; daarboven betaalt u € 0,08 per minuut.

​U kunt Zorgcirkel Mobiele Personenalarmering aanvragen bij:
De Zorgcirkel Winkel
Koestraat 11
1441 CV Purmerend
Openingstijden: ma t/m vr 10:00 – 17:00 uur; za 11:00 – 15:00 uur

T 088 55 99 500
E klantenservice@zorgcirkel.com