SharePoint
Thuiszorg
Thuiszorg
Zorgcirkel Thuiszorg biedt zeven dagen per week verzorging, verpleging en begeleiding bij u thuis.

​​​​​​​​​​​​​​Onze medewerkers hebben veel ervaring in de zorg voor ouderen.

Buurtteams
Natuurlijk ziet u het liefst steeds dezelfde vertrouwde gezichten. Daarom werken wij met vaste buurtteams. Wij weten dat het voor u belangrijk is om zelfstandig te blijven wonen en zelf de regie in handen te houden. Wij komen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet.

Wijkverpleegkundige
De wijkverpleegkundige is uw aanspreekpunt. Bij haar kunt u met al uw vragen terecht.
Zij coördineert de zorg die u nodig heeft, maar staat u ook terzijde met begeleiding en advies ook als u nog geen zorg nodig heeft.

Verzorging en verpleging
Wij kunnen u hulp bieden bij uw persoonlijke verzorging of met verpleegkundige hulp. Dat kan voor korte duur of voor altijd. Onze medewerkers verrichten op voorschrift van de behandelend arts ook speciale verpleegtechnische handelingen.
Voor het aanmeten van steunkousen werken wij samen met MediDerma (www.mediderma.nl/links/)

Als het thuis even niet gaat
Wordt het thuis even te zwaar, dan kun u ook tijdelijk bij ons verblijven. En natuurlijk krijgt u van ons de zorg die u gewend bent. Informeert u naa​r de mogelijkheden van onze Dagactiviteiten. Maar u kunt, als u uw mantelzorger wilt ontlasten, ook een tijdje komen Logeren bij De Zorgcirkel.

Terminale thuiszorg
Sterven. Niet voor iedereen een gemakkelijk onderwerp.
Maar het is wel iets waar we allemaal een keer mee te maken krijgen. De meeste mensen sterven bij voorkeur thuis. Vaak is daarbij extra zorg nodig. Wij kunnen deze zorg bieden.
Onze medewerkers zijn flexibel en 7 dagen per week beschikbaar, overdag, 's avonds en 's nachts, afhankelijk van de situatie. U kunt hiervoor een indicatie aanvragen.
Komt u niet in aanmerking voor een indicatie, dan kunt u gebruik maken van onze particuliere verzorging, verpleging en begeleiding. 

Klik hier als u meer wilt lezen over Thuiszorg vergoedingen.

Wilt u meer weten over onze thuiszorg mogelijkheden, neemt u dan contact op met:
Zorgcirkel Klantenservice
​​088 55 99 500
klantenservice@zorgcirkel.com