SharePoint
Inschrijven bij Amandelbloesem
WormerWonen in Wormerveer realiseert, door renovatie van de woontoren bij De Amandelbloesem, 35 zelfstandige tweekamerwoningen met een balkon of tuin. In het eerste kwartaal van 2018 komen deze gereed voor verhuur.

De woningen bestaan uit een woonkamer/keuken, een slaapkamer, een badkamer met douche en toilet, een inpandige berging en een hal. Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging en een gemeenschappelijke tuin.

Op de begane grond van De Amandelbloesem is een aantal éénkamerwoningen te huur. Deze bestaan uit een woon-/slaapkamer met keuken (met inductie kookplaat), een badkamer met douche en toilet en een tuintje.

WormerWonen en De Zorgcirkel zijn in het project De Amandelbloesem samenwerkingspartners. Dit houdt in dat De Zorgcirkel voor WormerWonen de verhuurbemiddeling zal verzorgen. Heeft u interesse in een woning in de Amandelbloesem dan kunt u zich vanaf vandaag melden bij het bemiddelingsbureau verhuur van De Zorgcirkel.

De Amandelbloesem is vooral bedoeld voor senioren met een zorgindicatie maar ook senioren die nog geen zorgindicatie hebben komen in aanmerking.

In de folder 'Huren bij De Amandelbloesem' vindt u meer informatie en een inschrijfformulier. Beide zijn hier te downloaden. Op het inschrijfformulier staat vermeld op welke manier u dit kunt inleveren.

Indien u vragen heeft of nadere informatie wilt, kunt u contact opnemen met Zorgcirkel Klantenservice, T 088 55 99 500, langskomen in de Zorgcirkel Winkel, Koestraat 11 in Purmerend of op het spreekuur in de hal van de Amandelbloesem. De consulenten verhuur zijn hier op de volgende donderdagen aanwezig van 14.00 tot 16.00 uur: 9, 16, 23 en 30 november 2017.​​​

Deel deze pagina: