SharePoint
Nieuwe samenstelling raad van toezicht De Zorgcirkel
Ruud Vreeman benoemd als voorzitter raad van toezicht De Zorgcirkel

Ruud Vreeman is per 1 maart 2018 toegetreden tot de raad van toezicht van De Zorgcirkel, een zorgorganisatie in Noord-Holland met meer dan 3.500 medewerkers. Hij neemt het voorzitterschap over van Peter Tange, van wie de maximale zittingstermijn is verstreken. Eerder was Ruud Vreeman waarnemend burgemeester van Zaanstad.

Het afgelopen jaar zijn de raad van toezichtleden Erik Tuijp, Remo Strijker en Bert Zandstra al vanwege het bereiken van hun zittingstermijn, uitgetreden. Zij zijn opgevolgd door Berend Buys Ballot (zelfstandig adviseur),  Sjaak Brinkkemper (hoogleraar Universiteit van Utrecht) en Rob van Eijbergen (hoogleraar Vrije Universiteit van Amsterdam).  In april 2018 treedt Nicoly Vermeulen (lid College van Bestuur TU Delft) toe als lid van de raad van toezicht van De Zorgcirkel.

De Zorgcirkel maakt zich sterk voor een maatschappij waarin ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen. In 2017 is de start gemaakt met de nieuwe strategische koers van De Zorgcirkel 'Vanuit behoefte gestart…'. De raad van toezicht stond aan de wieg van de veranderingen en De Zorgcirkel is de raad van toezicht zeer erkentelijk voor haar bijdrage.

Vertrekkend voorzitter Peter Tange is zeer verheugd met de nieuwe samenstelling van de raad van toezicht die hij achterlaat. "We geven vol vertrouwen het stokje door aan de nieuwe leden".


Deel deze pagina: