SharePoint
De Meander

​​​In woonzorgcentrum De Meander kunt u tot op hoge leeftijd geheel zelfstandig te blijven wonen. Wij bieden u zorg en service naar behoefte.

​De fraaie locatie ​ligt in de Amerikabuurt van de wijk Weidevenne in Purmerend. U vindt er alles wat u nodig heeft, zoals een winkelcentrum, NS station en gezondheidscentrum. Er zijn bovendien volop recreatiemogelijkheden. Vanuit Weidevenne heeft u goede openbaar vervoersverbindingen naar Amsterdam en de binnenstad van Purmerend.

Zorg & Behandeling
In woonzorgcentrum De Meander woont u geheel zelfstandig. Als u nu of in de toekomst Thuiszorg of Huishoudelijke Hulp nodig heeft, kunnen wij dat voor u regelen. Zo kunt u gewoon in uw appartement blijven wonen.

Wonen & Huren
De ruime appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, toilet, badkamer, berging en balkon. U heeft een kabelaansluiting voor radio, tv en computer en een telefoonaansluiting. U dient zelf de contracten hiervoor af te sluiten. Via ons alarmsysteem kunt u in geval van nood 24 uur per dag hulp inroepen. U heeft hiervoor een vaste analoge telefoonaansluiting nodig van KPN. U huurt uw appartement van Woningstichting Intermaris De Hoeksteen.

Voorzieningen
Als u zelf niet voor uw maaltijd wilt of kunt zorgen, kunt u gebruik maken van de Cirkeldis voor onze maaltijdservice voor een brood- of warme maaltijd. U kunt ook uit eten in het seniorenrestaurant van Zuidland, tegenover het NS station in Weidevenne. Op de tweede etage is een sfeervolle recreatie-/ontmoetingsruimte met een pantry. U kunt hier een praatje maken met medebewoners, een kopje koffie drinken of deelnemen aan activiteiten. Hier is ook de zorgpost gevestigd.

Klik hier voor plaatsingsmogelijkheden

De Meander

Siouxstraat 129
1448 XR Purmerend
088 5599500

Ligging

  • Nabij winkelcentrum

Voorzieningen

  • Terras
  • Thuiszorg

Behandelmogelijkheden

  • Ergotherapie
  • Fysiotherapie
  • Logopedie
Deel deze pagina: